cazare suita predeal

Wiki Article



cazare in predeal yarg
Check out: 11:00 Prețul nu include taxa de salvamont si taxa de promovare turistică! ! Prețul variază in funcție de numărul de persoane si perioada de cazare! Primim si vouchere de vacanța de la ...

Pentru toate hotelurile afisate in web page acceptam plata cu tickete de vacanta sau card de tickete de vacanta. Mai multe detalii gasiti aici

Căsuța din copac din Cluj, intitulată Forest Tree House, are o capacitate de two persoane și dispune de un dormitor cu un pat dublu și o baie.

Direct Booking iti ofera posibilitatea sa cauti destinatia potrivita intr-o maniera rapida prin utilizarea unui modul de cautare si filtrare present day.

Informatiile si fotografiile din prezentarea unitatilor de cazare au caracter informativ si sunt furnizate de catre partenerii nostri sau preluate de pe web site-urile de prezentare ale acestora. Fotografiile prezentate pe web-site sunt generice si nu pot fi considerata contractuale, ele reprezentand doar efortul nostru de a imbunatatii calitatea informatiilor cu privire la conditiile unitatilor de cazare.

țigările electronice și vape-urile sunt interzise în toate spaţiile comune şi personal din inside

Vila dispune de eight camere, din treatment cazare in predeal km six camere cu baie proprie, un residing cu semineu iar pe terasa acestuia regasiti ciubarul si cu sauna. Toate acestea au vedere catre muntii Bucegi. Tot la parter este si bucatarie complet ...

Apoi urmează călătoria Când clienții noștri vizitează unitatea de cazare, evaluează insonorizarea camerei, amabilitatea personalului și multe altele.

Vã punem la dispoziţie posibilitatea de a avea o paginã de prezentare a campingului dumneavoastrã pe acest website si de a beneficia contra cost de publicitate prin banner promotion.

In timp ce va bucurati de facilitatile oferite de pensiune, puteti admira frmusetea naturii din jur sau puteti explora trasee montane si paduri de brazi.

Apartamentele sunt spatioase,cu multe spatii de depozitare,am ales un cazare in predeal apartament la parter calatorind cu un bebe,am avut two balcoane deci vedere pe ambele parti,una chiar spre partie.

Platinvm B&B se găsește în Predeal și are WiFi gratuit, o grădină, o terasă și un bar. Se oferă la locație parcare privată. Oaspeții cazați la acest B&B au la dispoziție un mic dejun idea bufet.

Informatiile si fotografiile din prezentarea unitatilor de cazare au caracter informativ si info sunt furnizate de catre partenerii nostri sau preluate de pe web-site-urile de prezentare ale acestora. Fotografiile prezentate pe web-site sunt generice si nu pot fi considerata contractuale, ele reprezentand doar efortul nostru de a imbunatatii calitatea informatiilor cu privire la conditiile unitatilor de cazare.

Hotel Carpați provides entry to vezi tot a spa spot and also a cafe providing Romanian Delicacies, 5577 toes with the closest ski cazare predeal de craciun slope in Predeal.

Report this wiki page